ZONNEPANELEN

Maak uw huis duurzamer en bespaar geld op uw energierekening met de zonnepanelen van Veluwe Installatie. Wij bieden nu een gratis EV-lader bij de installatie van 10 zonnepanelen.

Stappenplan

1. Gratis adviesgesprek

De adviseur zal op een vooraf afgesproken tijd bij u langs komen om te kijken naar uw huidige situatie. Op basis van uw verbruik en toekomstplannen bespreken we een installatie die bij u past.

2. Maandelijkse betaling

Zonnepanelen aanschaffen met 0 euro? Dat kan zeker. Door onze maandelijkse afbetalingsplan kan u investeren in uw eigen groene stroom en bent u niet meer afhankelijk van de stijgende energieprijzen.

3. Keuring

Elke pv-installatie kan gekeurd te worden. Wat u daarvoor hoeft te doen? Helemaal niks. U mag rustig achterover leunen terwijl wij al het administratieve werk voor u in orde brengen. Zorgt u ervoor dat u thuis bent als de keurder langskomt?

4. Premie aanvragen

Uiteraard staan wij u te hulp bij het aanvragen van de premie. Na de keuring zal u gecontacteerd worden door een van onze collega’s, die zal samen met u de aanvraag doorlopen en alles tot een goed einde brengen.

Offerte aanvragen?

WAAROM ZONNEPANELEN?

1. Besparing op uw energierekening

Met de zonnepanelen van Veluwe Installatie wekt u zelf groene stroom op. Hierdoor bent u minder afhankelijk van energieleveranciers en kunt u flink besparen op uw energierekening. Het bedrag dat u maandelijks bespaart, hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van uw dak en uw energieverbruik. Een zonne-energiesysteem is een slimme investering die zichzelf in de loop van de tijd terugverdient.

2. Duurzamer huis

Door te kiezen voor zonnepanelen en een EV-lader draagt u bij aan een beter milieu en een duurzamere toekomst. Het opwekken van groene stroom is een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van fossiele brandstoffen. Met zonnepanelen vermindert u uw CO2-uitstoot en draagt u bij aan het verminderen van de opwarming van de aarde. Het opladen van uw elektrische auto met zonne-energie is ook een stap in de richting van een schonere lucht en een verminderde afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

3. Gratis EV-lader

Bij de installatie van 10 zonnepanelen ontvangt u van ons een gratis EV-lader ter waarde van €600,-. De EV-lader is een belangrijk onderdeel van uw zonne-energiesysteem. Met een EV-lader kunt u uw elektrische auto gemakkelijk en snel opladen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met de gratis EV-lader die u bij Veluwe Installatie ontvangt, bespaart u nog meer geld op uw energierekening.

4. Hoge kwaliteit materialen

Bij Veluwe Installatie werken we alleen met de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen en EV-lader jarenlang meegaan. Wij werken met gerenommeerde merken en onze installateurs hebben ruime ervaring in het plaatsen van zonne-energiesystemen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw zonne-energiesysteem op een professionele en veilige manier installeren.

Kortom, met zonnepanelen en een EV-lader van Veluwe Installatie bespaart u geld, draagt u bij aan een beter milieu en vermindert u uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Bovendien krijgt u bij ons een gratis EV-lader ter waarde van €600,- bij de installatie van 10 zonnepanelen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw huis duurzamer te maken.

GRATIS ADVIESGESPREK

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe Veluwe Installatie u kan helpen om uw huis duurzamer te maken. Vul het contactformulier in op onze website of bel ons direct op voor meer informatie.